Praktisch

Over de kosten en locatie van de coaching


Tarieven

Coaching tarief

De prijs van één bijeenkomst is €80. Dat is inclusief alle kosten, je komt achteraf dus niet voor verassingen te staan. Inbegrepen zijn onder andere ruimte/reiskosten, trajectmap, voorbereiding & rapportage. 

Hoeveel bijeenkomsten je nodig hebt kan ik voor je inschatten tijdens een intakegesprek; dat is maatwerk. 

Coaching korting

 

Ben je student of korter dan 12 maanden geleden afgestudeerd? Als je een bewijs van inschrijving (mbo, hbo, wo) of een recent behaald diploma kan tonen krijg je 20% korting op je coachingstraject. Per bijeenkomst kost het traject dus slechts €64


Locatie

Persoonlijke coaching in Nijmegen centrum

Mijn werkplek is Het Coachhuis aan de Oranjesingel in het centrum van Nijmegen. Dit is op loopafstand van het station. Betaald parkeren is mogelijk voor de deur op de ventweg of omliggende straten. Bovendien zijn er meerdere parkeergarages in de buurt. 

 

Online coaching (videobellen)

Het is mogelijk de bijeenkomsten incidenteel digitaal te laten plaatsvinden, via Skype of Zoom. Houd hierbij rekening met de onderstaande punten. 

  • Alleen mogelijk wanneer je over een rustige ruimte beschikt waar je niet afgeleid of gestoord kan worden door huisgenoten, kinderen of anderen. 
  • Met coaching komen er veel gedachten en gevoelens vrij. Het kan onprettig zijn na het gesprek aan diezelfde tafel te dineren met je gezin. 
  • Het kan heel fijn zijn na zo'n bijeenkomst nog even te moeten fietsen of iets voor jezelf te doen, in plaats van direct geconfronteerd te worden met je dagelijkse gang van zaken. 

Daarnaast is het af te raden het gehele coachingstraject online te laten plaatsvinden. Uit ervaring blijkt dat een fysiek traject meer effect heeft dan een digitale. Online bijeenkomsten raad ik daarom alleen aan in combinatie met meerdere fysieke bijeenkomsten, of wanneer jij als coachee hier een sterke voorkeur voor hebt.