Praktisch

Over de kosten en locatie van de coaching


Tarieven

Coaching tarief

De prijs van één bijeenkomst is €80. Dat is inclusief alle kosten, je komt achteraf dus niet voor verassingen te staan. Inbegrepen zijn onder andere ruimte/reiskosten, trajectmap, voorbereiding & rapportage. 

Hoeveel bijeenkomsten je nodig hebt kan ik voor je inschatten tijdens een intakegesprek; dat is maatwerk. 

Coaching korting

 

Ben je student of korter dan 12 maanden geleden afgestudeerd? Als je een bewijs van inschrijving (mbo, hbo, wo) of een recent behaald diploma kan tonen krijg je 20% korting op je traject. Per bijeenkomst kost het traject dus slechts €64


Locatie

Coaching Nijmegen

In de afbeelding zie je mijn werkgebied. Woon je in Nijmegen-Oost, Nijmegen Oud-West, Nijmegen Heyendaal of het centrum?

Dan is het mogelijk de coaching aan huis te laten plaatsvinden. 

Houd echter in de gaten...

  • Alleen mogelijk wanneer je over een rustige ruimte beschikt waar je niet afgeleid of gestoord kan worden door huisgenoten, kinderen of anderen. 
  • Met coaching komen er veel gedachten en gevoelens vrij. Het kan onprettig zijn na het gesprek aan diezelfde tafel te dineren met je gezin. 
  • Het kan heel fijn zijn na zo'n bijeenkomst nog even te moeten fietsen of iets voor jezelf te doen, in plaats van direct geconfronteerd te worden met je dagelijkse gang van zaken. 

Coaching aan huis niet mogelijk of niet prettig? Geen probleem! Via Het Coachhuis maak ik gebruik van een coachruimte in het centrum van Nijmegen