Loopbaancoach Nijmegen

Heb je last van werkstress, burn-out, ben je bezig met professionele ontwikkeling of overweeg je een carrièreswitch?

Ook dan kan ik je verder helpen! Loopbaanbegeleiding of -coaching is een heel breed begrip, het gaat eigenlijk over coaching op alle gebieden die te maken hebben met werk. Denk aan:

  • Het kan best ingewikkeld zijn als de maatschappij je die keuzes eerder oplegt dan wanneer jij er een antwoord op hebt. Bijvoorbeeld het maken van een studiekeuze, terwijl je nog geen idee hebt 'wat je later wil worden'. Opeens is 'later' NU geworden. 
  • Keuzestress: De leeftijd van twintig en dertig is DE fase van je leven waarin je de meeste keuzes worden voorgelegd op het gebied van studie, werk, loopbaan en carrière. En waarschijnlijk ook de periode waarin je nog het meest aan het ontwikkelen bent; wat wil ik? Wat kan ik? Welk werk of welke taken passen het best bij mij? Of wanneer je een carrièrekans of doorgroeimogelijkheid wordt aangeboden, maar jij niet weet of dat wel de kant is waar je naartoe wil groeien.
  • Het mogelijk dat er gevraagd wordt je verder te ontwikkelen op een bepaalde competentie of vaardigheid. Denk aan het geven van presentaties, meer initiatief nemen, leidinggeven, et cetera. Soms komt die vraag vanuit jezelf, soms vanuit je leidinggevende of werkgever. 
  • Je doet hard je best, werkt veel en gaat maar dóór om hogerop te komen: Werkstress komt veel voor onder starters op de arbeidsmarkt en een burn-out ligt op de loer. Hoe kan je omgaan met stress op je werk en stressklachten verminderen? 

Tarieven

Coaching tarief

De prijs van één bijeenkomst is €80. Dat is inclusief alle kosten, je komt achteraf dus niet voor verassingen te staan. Inbegrepen zijn onder andere ruimte/reiskosten, trajectmap, voorbereiding & rapportage. 

Hoeveel bijeenkomsten je nodig hebt kan ik voor je inschatten tijdens een intakegesprek; dat is maatwerk. 

Coaching korting

 

Ben je student of korter dan 12 maanden geleden afgestudeerd? Als je een bewijs van inschrijving (mbo, hbo, wo) of een recent behaald diploma kan tonen krijg je 20% korting op je coachingstraject. Per bijeenkomst kost het traject dus slechts €64


Locatie

Coaching / loopbaanbegeleiding in Nijmegen centrum

Mijn werkplek is Het Coachhuis aan de Oranjesingel in het centrum van Nijmegen. Dit is op loopafstand van het station. Betaald parkeren is mogelijk voor de deur op de ventweg of omliggende straten. Bovendien zijn er meerdere parkeergarages in de buurt. 

 

Online coaching (videobellen)

Het is mogelijk de bijeenkomsten incidenteel digitaal te laten plaatsvinden, via Skype of Zoom. Houd hierbij rekening met de onderstaande punten. 

  • Alleen mogelijk wanneer je over een rustige ruimte beschikt waar je niet afgeleid of gestoord kan worden door huisgenoten, kinderen of anderen. 
  • Met coaching komen er veel gedachten en gevoelens vrij. Het kan onprettig zijn na het gesprek aan diezelfde tafel te dineren met je gezin. 
  • Het kan heel fijn zijn na zo'n bijeenkomst nog even te moeten fietsen of iets voor jezelf te doen, in plaats van direct geconfronteerd te worden met je dagelijkse gang van zaken. 

Daarnaast is het af te raden het gehele coachingstraject online te laten plaatsvinden. Uit ervaring blijkt dat een fysiek traject meer effect heeft dan een digitale. Online bijeenkomsten raad ik daarom alleen aan in combinatie met meerdere fysieke bijeenkomsten, of wanneer jij als coachee hier een sterke voorkeur voor hebt. Heb je nog vragen, of wil je je inschrijven voor een coachingstraject? Neem snel contact op met een appje of via de contactpagina. Hopelijk tot snel!