Coachingtraject

Evaluatie

Coaching evaluatie

 

 

Je merkt, de inhoud van het traject kan alle kanten op. Om de bijeenkomsten en je traject af te bakenen en helder te houden, is het belangrijk te evalueren. 

 

Doelen behalen

Vaak worden doelen die je tijdens de intake hebt gesteld eerder of later gehaald dan verwacht, of ze worden bijgesteld of bij nader inzien toch maar geschrapt. In elke bijeenkomst kijken we daarom altijd even terug naar het doel dat we die dag hebben behandeld, maar ook hoe deze samenhangt met de doelen die tijdens je intake zijn besproken. Kloppen die nog voor jou? Wil je dit echt nog? Hoe kan je er vanaf nu weer mee verder?

 

Je betaalt nooit vooraf voor een vaststaand aantal bijeenkomsten, omdat het vooraf simpelweg vast te stellen is hoeveel bijeenkomsten jij daadwerkelijk nodig gaat hebben. Misschien behaal je je doelen al na enkele bijeenkomsten, misschien valt er iets voor waardoor het behalen van je doelen op dit moment niet meer relevant is, en misschien duurt het juist veel langer dan verwacht of kom je steeds nieuwe doelen tegen waar je ook aan wil werken. 

 

Soms is het fijn hard te werken en bijeenkomsten snel na elkaar te plannen, andere perioden kan je veel zelfstandig bezig met je doelen en zit er meer tijd tussen twee afspraken... Daarom bekijken we elke bijeenkomst samen even of en wanneer een volgende bijeenkomst nodig gaat zijn.  

Coachingtraject