Coaching Oosterhout

Woon je in Oosterhout (GLD) en ben je op zoek naar een coach? Lees snel verder!

Wil jij meer zekerheid voelen over de keuzes die je maakt?

Wil jij je rustiger voelen en minder piekeren? 

 

Bezig met studiekeuze of carrièreswitch en kan je wel wat hulp gebruiken?

 

Heb je het gevoel dat er 'iets' moet veranderen in je leven, maar weet je niet wat of hoe?

Wil je ontdekken waar jouw talent en passie ligt, wat je echt wil en wie je bent? 

 

Voel jij je leeg en lusteloos, of juist opgejaagd, en wil je daar vanaf? 

 

Of heb je hele andere doelen waar je aan wil werken? 

Als je als doel hebt een marathon te lopen, dan schakel je een sportcoach in. Wanneer je als doel stelt wat kilo's af te vallen, laat je je coachen door een diëtist... Maar ook voor alle andere doelen die jij bedenkt, kan een coach je helpen! 

 

Denk aan loopbaancoaching, studiekeuze, quarterlifecrisis of dertigersdilemma's (wie ben ik? Wat wil ik?). Een coach is iemand die jou bijstaat in het behalen van wat jij wil. Door je inzicht te geven, aan te moedigen, zo nu en dan te confronteren met je gedrag, en al wat nog meer nodig is om jou je doel te laten bereiken. 

 

Klinkt dat interessant? Lees dan snel verder of klik op de knop hierboven om direct een (gratis en vrijblijvend) kennismakingsgesprek te plannen. Tarieven

Coaching tarief

De prijs van één bijeenkomst is €80. Dat is inclusief alle kosten, je komt achteraf dus niet voor verassingen te staan. Inbegrepen zijn onder andere ruimte/reiskosten, trajectmap, voorbereiding & rapportage. 

Hoeveel bijeenkomsten je nodig hebt kan ik voor je inschatten tijdens een intakegesprek; dat is maatwerk. 

Coaching korting

 

Ben je student of korter dan 12 maanden geleden afgestudeerd? Als je een bewijs van inschrijving (mbo, hbo, wo) of een recent behaald diploma kan tonen krijg je 20% korting op je coachingstraject. Per bijeenkomst kost het traject dus slechts €64


Locatie

halfuurtje fietsafstand!

Mijn werkplek is op een halfuurtje fietsafstand van Oosterhout, in Het Coachhuis aan de Oranjesingel in het centrum van Nijmegen.

Openbaar vervoer

Natuurlijk is Het Coachhuis ook bereikbaar met de bus. Elk halfuur vertrekt lijn 3 (richting Nijmegen CS) vanaf halte Gansstraat. Je bent dan binnen een halfuur op locatie. 

Parkeren in de buurt

Kom je met de auto? Betaald parkeren is mogelijk voor de deur op de ventweg of omliggende straten. Bovendien zijn er meerdere parkeergarages in de buurt. 

Online coaching (videobellen)

Het is mogelijk de bijeenkomsten incidenteel digitaal te laten plaatsvinden, via Skype of Zoom. Houd hierbij rekening met de onderstaande punten. 

  • Alleen mogelijk wanneer je over een rustige ruimte beschikt waar je niet afgeleid of gestoord kan worden door huisgenoten, kinderen of anderen. 
  • Met coaching komen er veel gedachten en gevoelens vrij. Het kan onprettig zijn na het gesprek aan diezelfde tafel te dineren met je gezin. 
  • Het kan heel fijn zijn na zo'n bijeenkomst nog even te moeten fietsen of iets voor jezelf te doen, in plaats van direct geconfronteerd te worden met je dagelijkse gang van zaken. 

Daarnaast is het af te raden het gehele coachingstraject online te laten plaatsvinden. Uit ervaring blijkt dat een fysiek traject meer effect heeft dan een digitale. Online bijeenkomsten raad ik daarom alleen aan in combinatie met meerdere fysieke bijeenkomsten, of wanneer jij als coachee hier een sterke voorkeur voor hebt.